Direct naar de inhoud.

themaconferentie: Zorg en veiligheid in het onderwijs

Donderdagmiddag 16 november 2023 ben je van harte welkom op onze zesde, jaarlijkse conferentie met dit jaar als thema Zorg en veiligheid in het onderwijs. Het jaarlijkse ontmoetingsmoment voor iedereen die in Noord- en Midden- Drenthe (domein overschrijdend) samenwerkt aan een kansrijke toekomst voor jonge schoolverlaters en jongeren in kwetsbare posities.

Na de opening door Mare Riemersma hebben wij als hoofdspreker voor deze middag Ido Weijers, hoogleraar Nederlands Centrum Jeugdgezondheid, uitgenodigd. Zijn verhaal met als titel: Voortijdig schoolverlaten opent deur naar het verkeerde pad gaat direct in op het hoofdthema van deze middag.

Na een netwerk- en workshopronde sluiten we de middag informeel af met een hapje en een drankje. Informatie over de workshops volgt na aanmelding. Een keuze voor één van de workshops kan op de dag zelf gemaakt worden. 

Deze themaconferentie is een samenwerking tussen Drenthe College, Werkplein Drentsche Aa, Doorstroompunt (RMC) en Samenwerkingsverband Noord- en Midden- Drenthe.

Aanvang: 14.00 uur
Locatie: MFA Schakelveld, Witterhoofdweg 1a te Assen.
Je kunt je hieronder tot 13 november a.s. aanmelden. We rekenen dan op je komst.

Selecteer een geldig formulier Naar agendaoverzicht

© Copyright Passend Onderwijs Drenthe 2023

Disclaimer Cookies Privacyverklaring

Feedback
Feedback

We willen de inhoud van deze site blijven verbeteren. Daarom hebben we een paar vragen.

Wie ben je?
Heb je dit kunnen vinden?