Direct naar de inhoud.

Vooraankondiging PO-VO middag 6 november

Het lijkt nog ver weg maar al vrij snel na de welverdiende zomervakantie staat op 6 november de jaarlijkse themamiddag van het samenwerkingverband op het programma. Het thema voor deze middag is ‘’kansengelijkheid’’.

Binnen ons onderwijs zijn er groepen leerlingen die door belemmerende factoren, die invloed hebben op hun leer-en ontwikkelproces, minder kansrijk zijn. Om deze belemmeringen binnen het onderwijs te compenseren zijn er verschillende initiatieven ontwikkeld binnen ons samenwerkingsverband.  Door middel van diverse workshops willen we deze middag die initiatieven voor het voetlicht brengen. Denk hierbij aan thema’s als: hoogbegaafdheid, heterogeen of homogeen groeperen, NT2-leerlingen, verwijzing van PO naar VO en schakelklassen op PRO. Direct na de vakantie wordt meer bekend over de workshops. Naast de workshops zal er ook weer uitleg gegeven worden over de aanmeldingsprocedure.

Reserveer deze middag vol informatie en dialoog vast in je agenda!

Tenslotte nog wat praktische info:
Locatie: Volta Beilen
Tijden: 15.00 tot 17.00
Datum: 6 november

Doelgroep: iedereen die in het onderwijs betrokken is bij leerlingen tussen de +/- 10 en 14 jaar (groep 7 tot en met klas 2)

Naar agendaoverzicht

© Copyright Passend Onderwijs Drenthe 2023

Disclaimer Cookies Privacyverklaring

Feedback
Feedback
We willen de inhoud van deze site blijven verbeteren. Daarom hebben we een paar vragen.
Wie ben je?
Heb je dit kunnen vinden?